Rulada cu Frisca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • frisca
  • fructe dupa gust

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pun apoi albusurile batute spuma si, treptat, faina si zaharul vanilat.

Se amesteca, dupa care compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa si se da la cuptor, pana se coace.

Se scoate si, cat este fierbinte, se ruleaza blatul intr-un servet de bucatarie. Se lasa sa se raceasca, apoi se umple cu frisca batuta, eventual amestecata cu putin zahar, dupa gust.

Se orneaza cu frisca si bucatele de fructe.
Pofta buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici