Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu praful de sare si uleiul, pana se incorporeaza tot. Separat mixam albusurile spuma tare, adaugand treptat cate o lingura de zahar, pana terminam tot zaharul, iar acesta nu se mai simte in albus.
Amestecam cele doua compozitii si omogenizam cu o lingura de jos in sus. Adaugam si esenta. Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz si turnam compozitia. Dam la cuptor la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem blatul si il rulam intr-un prosop pudrat cu zahar pudra, eu am rulat direct cu hartia in care a fost pus aluatul. Lasam sa se raceasca complet, apoi desfacem si punem dulceata la alegere (eu am pus de prune pentru ca mi se pare mai acrisoara).
Pudram dupa preferinta, sau nu cu zahar pudra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii