Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu praful de sare si uleiul, pana se incorporeaza tot. Separat mixam albusurile spuma tare, adaugand treptat cate o lingura de zahar, pana terminam tot zaharul, iar acesta nu se mai simte in albus.
Amestecam cele doua compozitii si omogenizam cu o lingura de jos in sus. Adaugam si esenta. Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz si turnam compozitia. Dam la cuptor la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem blatul si il rulam intr-un prosop pudrat cu zahar pudra, eu am rulat direct cu hartia in care a fost pus aluatul. Lasam sa se raceasca complet, apoi desfacem si punem dulceata la alegere (eu am pus de prune pentru ca mi se pare mai acrisoara).
Pudram dupa preferinta, sau nu cu zahar pudra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii