Blat:
-se separa ouale, albusurile se bat spuma tare
-se adauga zaharul si bat din nou. apoi punem galbenusurile
-si amestecam
-urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta
-se toarna amestecul in tava cu hartie de copt
- se baga la cuptor, la 185 grade.
-se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop
Crema:
-batem frisca, incorporam brnza, batem in continuare, adaugam piersicile si esenta.
-umplem rulada
-decoram
-dam la rece mimin 4 ore
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii