Noi facem piureul mai "ciocolatos" decat cel din comert, punem in plus esenta de rom, cacao si zahar si iese mai cremos. Asa ca daca folositi la reteta piure din comert, se pregateste un sirop mai gros din zahar si apa, peste care se pune cacao si esenta, care se adauga peste piureul de castane.
Clatitele de pregatesc dupa reteta obisnuita si se umplu cu piure de castane. Pentru a le lega sub forma de pungulite, am folosit coaja de portocala, pe care am lasat-o 5 minute in apa fierbinte, pentru a se inmuia si pentru a fi mai flexibila.
Se orneaza cu frisca si ciocolata topita.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii