Noi facem piureul mai "ciocolatos" decat cel din comert, punem in plus esenta de rom, cacao si zahar si iese mai cremos. Asa ca daca folositi la reteta piure din comert, se pregateste un sirop mai gros din zahar si apa, peste care se pune cacao si esenta, care se adauga peste piureul de castane.
Clatitele de pregatesc dupa reteta obisnuita si se umplu cu piure de castane. Pentru a le lega sub forma de pungulite, am folosit coaja de portocala, pe care am lasat-o 5 minute in apa fierbinte, pentru a se inmuia si pentru a fi mai flexibila.
Se orneaza cu frisca si ciocolata topita.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii