Pumpkin Swirl Cheesecake (Cake cu Branza si Dovleac)

Complexitate
redusa
Pumpkin Swirl Cheesecake (Cake cu Branza si Dovleac)

Ingrediente

  • 2 pachete (8 oz fiecare) de cream cheese
  • 150 gr zahar
  • 1+1/2 lingurita extract de vanilie
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 3 linguri cu varf de pireu de dovleac
  • 2+1/4 linguri de faina (scuturata nu cu varf)
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1/4 lingurita de ginger (ghimbir)
  • 1/2 lingurita de nucsoara

Mod de preparare

Se pregatesc doua tavi de muffins cu chese de hartie, unse. Se preancalzeste cuptorul la 300 f (150C).Intr-un vas se bate cu mixerul cream chees-ul care a fost lasat inainte la temperatura camerei, pana devine pufos dupa care se adauga zahar, vanilie si sare si se mai bate putin, pana nu mai raman cocoloase.

Apoi se adauga cate un ou odata, se bate dupa fiecare dar numai pana la omogenizare nu mai mult pentru ca altfel muffins-urile noastre vor creste prea mult in cuptor si vor crapa. Dupa ce am terminat cu adaugarea ambelor oua, luam 1/4 din cantitatea rezultata si o amestecam cu dovleacul, faina, scortisoara, ghimbir si nucsoara, se amesteca cu lingura de lemn.

Crema alba se imparte in mod egal intre chesele pregatite, dupa care, din crema cu dovleac se pune in mod egal cate o cantitate deasupra cremei albe in fiecare chesa. Dupa ce am terminat operatia asta, luam o scobitoare sau un betisor de frigarui si, prin miscare de rotatie, facem suprafata muffins-urilor, marmorata.

Se introduc in cuptorul preancalzit si se coc aproximativ 15-18 minute sau pana cand mijlocul lor, daca miscam tava, abia tremuira. Muffins-urile se lasa in tava, se lasa la racorit, dupa care se pun la frigider pentru 6 ore sau peste noapte (cu tot cu tava).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane
Cele mai apreciate rețete
Pizza Fara Blat
1
Paste

Pizza Fara Blat

Pizza Fara Blat
Prajitura cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos

Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos
Prajitura rasturnata cu visine si caise
4
Dulciuri

Prajitura rasturnata cu visine si caise

Prajitura rasturnata cu visine si caise
Inghetata de trandafiri si banane
5
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Parteneri
Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval
Bucataras.RO

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti