Pumpkin Pie (Placinta cu Dovleac)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250 ml frisca nebatuta
2 oua
115 gr zahar maro
4 linguri de golden syrup (se poate pune miere in loc)
scortisoara dupa gust (cam 2 lingurite, poate ceva mai mult)
1/4 cuisoare praf
un praf de sare
450 gr dovleac pireu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Toate se amesteca bine de tot cu un mixer sau cu lingura de lemn si se umple cojile de pie care au fost putin cooapte inainte.
Aluatul se intinde in forma de pie si sa coace ptr 15 minute.

Inainte de a se introduce la cuptor se pune peste aluat in tava hirtie de copt pe care se pun boabe de fasole, asta pentru a preveni umflarea aluatului in timpul coptului. Dupa ce scoatem forma din cuptor o lasam putin la racit si apoi umplem cu compozitia de dovleac gata pregatita. Se da la cuptor la 375 F sau 190 grade C sau 5 ptr gaz pentru aproximativ 40 de minute sau pina cind scobitoarea introdusa in mijloc o scoatem curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pumpkin Pie (Placinta cu Dovleac)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pumpkin Pie (Placinta cu Dovleac)