Toate se amesteca bine de tot cu un mixer sau cu lingura de lemn si se umple cojile de pie care au fost putin cooapte inainte.
Aluatul se intinde in forma de pie si sa coace ptr 15 minute.
Inainte de a se introduce la cuptor se pune peste aluat in tava hirtie de copt pe care se pun boabe de fasole, asta pentru a preveni umflarea aluatului in timpul coptului. Dupa ce scoatem forma din cuptor o lasam putin la racit si apoi umplem cu compozitia de dovleac gata pregatita. Se da la cuptor la 375 F sau 190 grade C sau 5 ptr gaz pentru aproximativ 40 de minute sau pina cind scobitoarea introdusa in mijloc o scoatem curata.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii