Toate se amesteca bine de tot cu un mixer sau cu lingura de lemn si se umple cojile de pie care au fost putin cooapte inainte.
Aluatul se intinde in forma de pie si sa coace ptr 15 minute.
Inainte de a se introduce la cuptor se pune peste aluat in tava hirtie de copt pe care se pun boabe de fasole, asta pentru a preveni umflarea aluatului in timpul coptului. Dupa ce scoatem forma din cuptor o lasam putin la racit si apoi umplem cu compozitia de dovleac gata pregatita. Se da la cuptor la 375 F sau 190 grade C sau 5 ptr gaz pentru aproximativ 40 de minute sau pina cind scobitoarea introdusa in mijloc o scoatem curata.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu