Pumpkin Pie

Postat pe: 08-01-2012
(0)

Ingrediente

Crusta:
130 gr biscuiti simpli
1/3 c unt topit
Umplutura:
450 gr piure de dovleac (sau dovleac ras calit)
250 gr frisca lichida
2 oua
115 gr zahar brun
4 lg miere
1 lgt scortisoara
2 lgt ghimbir ras
1 lgt cuisoare macinate
1/2 lgt sare
+ zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. Eu am folosit forma de silicon, deci am sarit peste acest pas.

Crusta:
Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura.

Umplutura:
Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand), mierea, condimentele si sarea. Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai "joaca" daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii).

Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pumpkin Pie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pumpkin Pie