Pumpkin Pie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pumpkin Pie

Ingrediente

  • Crusta:
  • 130 gr biscuiti simpli
  • 1/3 c unt topit
  • Umplutura:
  • 450 gr piure de dovleac (sau dovleac ras calit)
  • 250 gr frisca lichida
  • 2 oua
  • 115 gr zahar brun
  • 4 lg miere
  • 1 lgt scortisoara
  • 2 lgt ghimbir ras
  • 1 lgt cuisoare macinate
  • 1/2 lgt sare
  • + zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. Eu am folosit forma de silicon, deci am sarit peste acest pas.

Crusta:
Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura.

Umplutura:
Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand), mierea, condimentele si sarea. Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai "joaca" daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii).

Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
4
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Prajitura Cappuccino
5
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Parteneri
Ruladă aperitiv
Bucataras.RO

Ruladă aperitiv

O ruladă foarte simpla,uşor de preparat si foarte aspectuoasă,zic eu.Am vazut-o de foarte multe ori la verişoara mea ,iar...

Ruladă aperitiv
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai