Intr-un vas se amesteca faina, margarina, 3 linguri zahar, praful de copt si un ou. Se framanta bine toate aceste ingrediente, pana se obtine un aluat potrivit de tare. Atentie: Aluatul se va intinde mai greu, va fii usor sfaramicios.
Aluatul se intinde intr-o foaie subtire si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei.
Separat se amesteca branza dulce cu praful de budinca. Peste se adauga laptele, 4 linguri cu zahar, un ou si trei galbenusuri. Toate se amesteca bine cu mixerul pana la omogenizare. Amestecul obtinut se pune peste foaia din tava si se da la cuptor la foc potrivit pana ce se formeaza o crusta.
Cand s-a format o crusta, adaugam albusurile batute spuma cu putina sare si 3 linguri de zahar. Mai lasam la cuptor pana ce albusurile se intaresc.
Se lasa sa se raceasca prajitura, dupa care se taie bucatele micute. Aceasta se serveste rece.
Pofta buna!!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii