Prajitura Regina Maria

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pentru primul blat:
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
Pentru al doilea blat:
6albusuri
200 grzahar
250gr nuca macinata
2 linguri faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se face un blat din ingredientele mentionate la primul blat se coace la foc potrivit si se lasa la racit.

Al doilea blat se face astfel:
Albusurile se bat spuma cu 200gr. de zahar, se pune nuca macinata si faina se coace la foc mic cca. 30min.

Crema se prepara din 6 galbenusuri frecate cu 250gr. zahar si 2 linguri de cacao se freaca pe abur citeva minute.

Pina se raceste crema se freaca untul cu 50gr.zahar pudra apoi se amesteca cu restul de crema. Se aseaza primul blat si un strat de crema apoi al doilea blat si iar crema si desupra se pune nuca taiata marunt
Taiata bucati mici .deobicei prajiturile cu crema se fac portii mici pt a nu -ti curge crema pe miini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Regina Maria" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Regina Maria