Prajitura Pufoasa cu Caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Prajitura Pufoasa cu Caise

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 6 linguri faina
  • o lingurita zeama de lamaie
  • caise - 5 bucati maricele

Mod de preparare

Caisele le-am taiat in 6 si le-am presarat cu putin zahar.

Ouale se separa, galbenusele se bat bine cu zaharul, se adauga faina treptat in ploaie amestecand usor cu o spatula iar apoi albusele batute spuma cu zeama de lamaie, la fel de usor incorporate. In tava/forma se pune hartie de copt unsa cu putin unt, compozitia de blat si deasupra caisele dat prin faina ca sa nu se scufunde (s-au scufunda, dar blatul nu e gros). Am copt la foc mediu 20 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate