Caisele le-am taiat in 6 si le-am presarat cu putin zahar.
Ouale se separa, galbenusele se bat bine cu zaharul, se adauga faina treptat in ploaie amestecand usor cu o spatula iar apoi albusele batute spuma cu zeama de lamaie, la fel de usor incorporate. In tava/forma se pune hartie de copt unsa cu putin unt, compozitia de blat si deasupra caisele dat prin faina ca sa nu se scufunde (s-au scufunda, dar blatul nu e gros). Am copt la foc mediu 20 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii