Caisele le-am taiat in 6 si le-am presarat cu putin zahar.
Ouale se separa, galbenusele se bat bine cu zaharul, se adauga faina treptat in ploaie amestecand usor cu o spatula iar apoi albusele batute spuma cu zeama de lamaie, la fel de usor incorporate. In tava/forma se pune hartie de copt unsa cu putin unt, compozitia de blat si deasupra caisele dat prin faina ca sa nu se scufunde (s-au scufunda, dar blatul nu e gros). Am copt la foc mediu 20 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii