Se bat albusurile spuma. Apa cu zaharul se face un sirop pe foc, si, fierbinte, se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin.
Cand s-a mai racit, se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, faina.
In tava: ulei, pesmet (eu am pus pudra de biscuiti), mere rase, nuci (sfaramate cu mana), blatul. Dupa coacere, prajitura se rastoarna, dupa ce s-a racit.
Merele NU se calesc!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii