Pentru a prepara blatul vom mixa bine ouale cu un praf de sare si vom adauga treptat zaharul. Cand compozitia si-a triplat volumul, vom adauga uleiul, esenta de vanilie si colorantul. La final adaugam faina cernuta si amestecam usor cu o spatula de silicon.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptorul preincalzit timp de 30-35 minute la foc potrivit.
Cat timp blatul este la cuptor, vom pregati crema de vanilie (vom pune laptele, zaharul si pastaia de vanilie la fiert. Frecam galbenusurile cu amidonul si apoi le turnam peste lapte, amestecand continuu si avand grija sa nu se faca cocoloase cand incepe sa se ingroase. Cand crema de vanilie este gata se da deoparte si se lasa la racit).
Pentru asamblarea prajiturii, vom taia blatul bine racit cu un inel decupator, apoi folosindu-ne de pos vom decora cu crema.
La final, vom orna cu jeleu si visine trase in ciocolata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii