Se bat bine cu mixerul ouale cu zaharul si aroma de vanilie, pana devin spumoase. Se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt cernute. Se bate bine pana devine un aluat omogen.
Daca vi se pare putin cam moale compozitia, asa cum mi s-a parut mie, mai puneti putina faina. Eu am pus inca 2 linguri rase de faina.
Captusiti o tava de tort diam. 22 cm. cu hartie de cuptor sau o ungeti cu unt si tapetati cu faina. Varsati compozitia, nivelati, iar deasupra puneti cu o lingura din loc in loc crema de lapte condensat (dulce di leche) sau o alta crema care va place.
Se coace in cuptorul deja incalzit la o temperatura de 170-180 °, circa 40-45 minute. Faceti proba cu scobitoarea.
Cand se raceste putin o scoateti din tava. Inainte de a servi, se decoreaza dupa placere cu zahar pudra.
Torta Nua este o prajitura care a fost la moda anul trecut pe toate siteurile si blogurile italiane. Tortul Nua este facut cu un aluat de pandispan peste care deasupra se pune din loc in loc cu lingura crema pasticcera ... patissier de vanilie ... apoi se coace in cuptor. Exista versiuni a aluatului care la origine se face cu ulei dar si a cremei. Nua cu crema de ciocolata, cu vanilie si cacao, cu Nutella, cu lamaie, cu cocos, cu ricotta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii