COCA:
Cele 2 cani de faina se pun pe masa peste ele se aseaza margarina molicica care a fost scoasa din timp afara si smantana. din toate acestea se face un aluat care se da circa jumatate de ora la frigider. Dupa ce au trecut cele 30 min. se scoate coca si se taie pucatele cu cutitul si iar se face o bila. Se fac 8 foi foarte subtiri.
CREMA:
Cele 3 galbenuse, zaharul, zaharul vanilat cele 4 ling de faina+un pic din lapte se formeaza ca o crema care se uneste cu restul de lapte ramas si se pun la foc mic care se mesteca continu pana cand sa angrosat crema. Se da la rece. cele 3 albusuri se bat spuma. Una dintre foi va fi sfarmata si adaugata la crema. La urma albusele spuma. Se umplu foile care vor fi lasate cam 2 ore an casa si dupa aceea introdusa la frigider.
foarte buna. se taie dupa preferinta
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii