COCA:
Cele 2 cani de faina se pun pe masa peste ele se aseaza margarina molicica care a fost scoasa din timp afara si smantana. din toate acestea se face un aluat care se da circa jumatate de ora la frigider. Dupa ce au trecut cele 30 min. se scoate coca si se taie pucatele cu cutitul si iar se face o bila. Se fac 8 foi foarte subtiri.
CREMA:
Cele 3 galbenuse, zaharul, zaharul vanilat cele 4 ling de faina+un pic din lapte se formeaza ca o crema care se uneste cu restul de lapte ramas si se pun la foc mic care se mesteca continu pana cand sa angrosat crema. Se da la rece. cele 3 albusuri se bat spuma. Una dintre foi va fi sfarmata si adaugata la crema. La urma albusele spuma. Se umplu foile care vor fi lasate cam 2 ore an casa si dupa aceea introdusa la frigider.
foarte buna. se taie dupa preferinta
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii