COCA:
Cele 2 cani de faina se pun pe masa peste ele se aseaza margarina molicica care a fost scoasa din timp afara si smantana. din toate acestea se face un aluat care se da circa jumatate de ora la frigider. Dupa ce au trecut cele 30 min. se scoate coca si se taie pucatele cu cutitul si iar se face o bila. Se fac 8 foi foarte subtiri.
CREMA:
Cele 3 galbenuse, zaharul, zaharul vanilat cele 4 ling de faina+un pic din lapte se formeaza ca o crema care se uneste cu restul de lapte ramas si se pun la foc mic care se mesteca continu pana cand sa angrosat crema. Se da la rece. cele 3 albusuri se bat spuma. Una dintre foi va fi sfarmata si adaugata la crema. La urma albusele spuma. Se umplu foile care vor fi lasate cam 2 ore an casa si dupa aceea introdusa la frigider.
foarte buna. se taie dupa preferinta
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...
Desert Tort SacherAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii