COCA:
Cele 2 cani de faina se pun pe masa peste ele se aseaza margarina molicica care a fost scoasa din timp afara si smantana. din toate acestea se face un aluat care se da circa jumatate de ora la frigider. Dupa ce au trecut cele 30 min. se scoate coca si se taie pucatele cu cutitul si iar se face o bila. Se fac 8 foi foarte subtiri.
CREMA:
Cele 3 galbenuse, zaharul, zaharul vanilat cele 4 ling de faina+un pic din lapte se formeaza ca o crema care se uneste cu restul de lapte ramas si se pun la foc mic care se mesteca continu pana cand sa angrosat crema. Se da la rece. cele 3 albusuri se bat spuma. Una dintre foi va fi sfarmata si adaugata la crema. La urma albusele spuma. Se umplu foile care vor fi lasate cam 2 ore an casa si dupa aceea introdusa la frigider.
foarte buna. se taie dupa preferinta
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii