COCA:
Cele 2 cani de faina se pun pe masa peste ele se aseaza margarina molicica care a fost scoasa din timp afara si smantana. din toate acestea se face un aluat care se da circa jumatate de ora la frigider. Dupa ce au trecut cele 30 min. se scoate coca si se taie pucatele cu cutitul si iar se face o bila. Se fac 8 foi foarte subtiri.
CREMA:
Cele 3 galbenuse, zaharul, zaharul vanilat cele 4 ling de faina+un pic din lapte se formeaza ca o crema care se uneste cu restul de lapte ramas si se pun la foc mic care se mesteca continu pana cand sa angrosat crema. Se da la rece. cele 3 albusuri se bat spuma. Una dintre foi va fi sfarmata si adaugata la crema. La urma albusele spuma. Se umplu foile care vor fi lasate cam 2 ore an casa si dupa aceea introdusa la frigider.
foarte buna. se taie dupa preferinta
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii