1. Se prepara blaturile separat in 2 tavi, mixand albusurile cu un praf de sare si zaharul, galbenusurile frecate cu uleiul se adauga peste albusuri, se dauga si coaja rasa apoi faina. Se Coc in tavi tapetate cu hartie pentru copt cate 20 min. La foc potrivit. Se desprind blaturile de pe hartie si apoi se taie fiecare in cate 2 jumatati egale
2. Se dau la blender capsunile coapte, spalate si zvantate apoi piureul obtinut se amesteca cu un plic de 10g gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
La fel se procedeaza si cu piureul din pulpa de mandarina.
Intr-o tavita mai inalta si de dimensiunea blaturilor asezam primul blat apoi turnam piureul de capsuni, acoperim cu al 2 lea blat, presand usor cu mana, turnam piureul din mandarine, acoperim cu al 3 lea blat. Deasupra turnam piureul de kiwi pe care l-am dat intr-un clocot, pe foc, amestecat cu praful de tort gelle. Lasam la rece 2 ore apoi portionam si decoram cu fructe.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii