Foile:
Se framanta un aluat si il impartim in 3 bucati, se intinde fiecare foaie pe hartie de copt, se coace, la foc potrivit, in partea de sus a cuptorului.
Crema:
Amidonul+zaharul+laptele+oua se amesteca bine, se pun pe foc, se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit, zeama de lamaie se pune la urma cite putin si amestecam. Margarina se amesteca bine pana face spuma, se amesteca cu crema fiarta si racita.
Ornam cu frisca si fructe.
Atunci cand pregatim o masa in familie, printre preferintele noastre se afla puiul rumenit la cuptor condimentat cu plante...
Tarta cu pui si broccoliAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii