Galbenusurile + 125 g zahar se amesteca bine pana se dizolva zaharul, se pune cacao, praf de copt, nuca macinata+faina. Albusurile batute spuma cu 125 g zahar, se amesteca cu galbenusul (f f foarte incet)
Crema:
Galbenusurile batute spuma cu 125 g zahar, se pun la baie de abur pana se ingroasa (se amesteca continuu), se adauga cacao si se lasa la racit. Margarina se amesteca pana devine spumoasa, apoi se amesteca ambele creme
Sirop:
Se pune zaharul intro cratita la foc potrivit, cand a facut spuma punem apa si esenta
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii