Se freaca untul cu zaharul pudra si galbenusurile,iar separat se bat albusurile cu zaharul tos. Se amesteca usor cele doua compozitii, apoi se adauga treptat 300 ml lapte, faina cernuta si praful de copt. Cacaua se dizolva in restu de 50 gr de lapte.
Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia de lapte si cacao pe toata suprafata cat mai uniform si se da la cuptor.
Nu ma incume sa mentionez timpul de coacere si temperatura pt ca al meu cuptor e de pe vremea paleoliticului ...
Dupa ce s-a racit bine, se glazureaza...
Glazura: am amestecat praful din plic cu cateva lingurite de apa, iar pe cea de lamaie, zaharul pudra cu zeama de lamaie (dificil rau de tot)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii