Se freaca untul cu zaharul pudra si galbenusurile,iar separat se bat albusurile cu zaharul tos. Se amesteca usor cele doua compozitii, apoi se adauga treptat 300 ml lapte, faina cernuta si praful de copt. Cacaua se dizolva in restu de 50 gr de lapte.
Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia de lapte si cacao pe toata suprafata cat mai uniform si se da la cuptor.
Nu ma incume sa mentionez timpul de coacere si temperatura pt ca al meu cuptor e de pe vremea paleoliticului ...
Dupa ce s-a racit bine, se glazureaza...
Glazura: am amestecat praful din plic cu cateva lingurite de apa, iar pe cea de lamaie, zaharul pudra cu zeama de lamaie (dificil rau de tot)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii