Albusurile se bat cu 9 lg de zahar iar galbenusurile se bat si ele cu restul de zahar si apa. Se amesteca apoi adaugam nuca de cocos cacao cernuta si faina. Compozitia se toarna intr-o tava (35/40) tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc moderat.
Crema se face astfel: plicurile de budinca se amesteca cu o parte din zahar si cateva linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert si cand e aproape de fierbere se adauga budinca dizolvata si se fierbe pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se adauga margarina si se spumeaza cu mixerul.
Blatul racit se taie in 2 foi se insiropeaza lejer prima foaie cu siropul fiert si racit, se adauga crema, punem si ultima foaie pe care o insiropam.
Prajitura astfel obtinutra o dam la frigider pentru cateva ore, apoi o glasam in ciocolata si glazura caramel si o portionam dupa cum dorim.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii