Asezi untul, zaharul si 5 linguri de lapte pe foc si lasi pana se topeste zaharul. Dupa ce se raceste adaugi galbenusurile frecate, faina si restul de lapte amestecand tot timpul. (eu am adaugat si un pic de coaja rasa de lamaie)
Bati albusurile spuma si le incorporezi usor in compozitie amestecand de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. o introduci la cuptor pentru aproximativ 1 ora. Cu 5 minute inainte sa o scoti din cuptor, dai focul mai tare pentru a se rumeni deasupra.
Imediat dupa ce o scoti din cuptor o pudrezi cu zahar vanilat. o tai cand sa racit complet. Puteti observa ca aceasta prajitura isi formeaza singura 2 straturi de blat si unul de crema la mijloc.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosAdaptare dupa reteta Gabrielei, delicios de ciocolatos!
Tort sah super ciocolatosO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii