se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt,
se adauga nuca si se amesteca usor.
Se coace in tava cu hartie de copt.
Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta.
Preparare crema:
Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa.
Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt
Asezarea:
Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca , se asaza
un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii