se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt,
se adauga nuca si se amesteca usor.
Se coace in tava cu hartie de copt.
Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta.
Preparare crema:
Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa.
Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt
Asezarea:
Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca , se asaza
un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana.
Pofta buna!
Va voi reda intocmai vorbele fiicei mele, in timp ce manca din acest cheesecake - Dintre toate prajiturile pe care le-ai...
Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiuneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii