Prajitura Furnica

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 foi napolitana
si alte doua foi facute in urmatorul fel:
Pentru prima foaie avem nevoie de:
6 albuse
8 linguri de zahar
2 linguri faina
6 linguri nuca macinata
un praf copt
Pentru a doua foaie:
Aceleasi ingrediente numai ca in loc de nuca se vor pune 6 linguri de mac
Crema:
12 galbenusuri
12 linguri de zahar
2-3 pachetele zahar vanilat
100 ml apa
un pachet de margarina margarina sau unt

Mod de preparare

se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt,
se adauga nuca si se amesteca usor.
Se coace in tava cu hartie de copt.
Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta.

Preparare crema:
Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa.
Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt

Asezarea:
Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca , se asaza
un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana.
Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura Furnica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Furnica