Prajitura Furnica

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 foi napolitana
si alte doua foi facute in urmatorul fel:
Pentru prima foaie avem nevoie de:
6 albuse
8 linguri de zahar
2 linguri faina
6 linguri nuca macinata
un praf copt
Pentru a doua foaie:
Aceleasi ingrediente numai ca in loc de nuca se vor pune 6 linguri de mac
Crema:
12 galbenusuri
12 linguri de zahar
2-3 pachetele zahar vanilat
100 ml apa
un pachet de margarina margarina sau unt

Mod de preparare

se bat albusele cu zaharul se pune faina in care s-a amestecat praful de copt,
se adauga nuca si se amesteca usor.
Se coace in tava cu hartie de copt.
Foaia e gata cand devine aurie si a prins crusta.

Preparare crema:
Se amesteca la abur galbenusurile cu zaharul si apa pana se ingroasa.
Cand se raceste se adauga un pachet de margarina sau unt

Asezarea:
Se aseaza foaia de napolitana se unge cu crema, apoi foaia cu nuca , se asaza
un strat de crema, apoi foaia cu mac iar se pune crema si ultima foaie de napolitana.
Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Furnica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Furnica