Intr-un vas rotund se pune un strat de piscoturi. Branza de vaci cu smantana se amesteca cu piersicile taiate feliute si se toarna peste piscoturi. Se intinde uniform. Acoperim cu un alt strat de piscoturi. Turnam frisca si intindem uniform. Pudram cu cacao.
Se pune la frigider si se mananca a doua zi sau dupa cel putin 5 ore. Trebuie ca piscoturile sa se imbibe si sa se umfle de la branzica, smantana, frisca si fructe. Este o reteta minunata, nu prea dulce, dupa cum vedeti nu are zahar decat din compot si frisca. Se poate folosi orice fruct si e rapida.
Aluaturi de casa Pentru ca ieri l-am sarbatorit pe sotul meu, cu ocazia Sf. Constantin si Elena, i-am pregatit un tort cu ce...
Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii