Se bat albusurile bine de tot apoi se adauga zaharul si s emai bate 5 minute. Se pune cocosul cu macul si se amesteca. La sf. punem faina cu praful de copt.
Turnam aceasta comp. intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam la cuptor pana prinde putina culoare deasupra. Incercam cu scobitoarea.
-se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se pune pe bain marie, se adauga faian si se amesteca pana se ingorasa. Se raceste.
Pachetul de unt trrebuie sa fie la temp. camerei. Se amesteca untul cu comp. de galbenusuri, se aduaga cate o lingura de crema in unt.
Deasupra am decorat cu bombonele colorate.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO prajitura delicioasa,cand o fac uit masura:)))) cu cat mai multa zmeura cu atat e mai buna.
Desert prajitura cu zmeuraCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii