Se face siropul (se fierbe apa cu zaharul, se pune esenta de rom) si se lasa sa se raceasca.
Se bate frisca impreuna cu cele doua plicuri de intaritor de frisca.
1/2 din cantitatea de frisca se pune treptat peste piureul de castane si se omogenizeaza cu ajutorul mixerului.
In siropul racit se inmoaie usor biscuitii si se aseaz in tava, pana se completeaza un rand.
Se pune crema peste biscuiti. Se introduce restul biscuitilor in sirop, dupa acelasi procedeu. Se acopera crema cu un strat de biscuiti si se pune frisca ramasa.
Se orneaza dupa gust.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii