Prajitura `Delicia`

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

pentru foi:
oua 9 buc
zahar 9 lg
faina 7 lg
nuca de cocos 3 lg
cacao 1 lg
pentru crema:
budinca de vanilie 2 plicuri
lapte 600 ml
margarina 1/2 pac
zahar 12 lg
esenta de vanilie
pentru zaharul caramel:
zahar 300gr
decor:
ciocolata 100g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Preparare foi:
Se separa ouale, albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar. Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos. Compozitia obtinuta se imparte in 3, o parte o coloram cu cacao si le coacem pe hartie de copt.

Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca.

Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina si spumam cu mixerul.

Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior. Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata. Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura `Delicia`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

magopina82
•  21.02.2010 13:46:27

sa sti ca arata foarte bine o sa o incerc si eu

LORY
•  13.05.2008 16:44:24

multumesc mult Alexia...sa stii ca e foarte gustoasa

AlexyaPui
•  12.05.2008 17:22:37

arata foarte tare

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura `Delicia`