Preparare foi:
Se separa ouale, albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar. Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos. Compozitia obtinuta se imparte in 3, o parte o coloram cu cacao si le coacem pe hartie de copt.
Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca.
Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina si spumam cu mixerul.
Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior. Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata. Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii