Prajitura de Dovleac cu Ciocolata

Postat pe: 12-11-2008
(1)

Ingrediente

125 g unt
2 pliculete zhar vanilat
1/2 cana zahar tos
1 ou
1 lingura miere
3/4 cana piure de dovleac
1 1/4 cani faina
1 pliculet praf de copt
2 linguri cacao
1 lingura amidon
1/4 cana suc de portocale
Cana=250 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Untul il batem spuma impreuna cu zaharul si vanilia.
Apoi adaugam oul si mierea. Amestecam bine.

Intr-un castronas amestecam ingredientele uscate: adica, faina, cacaua, praful de copt si amidonul.

Compozitia rezultata Ungem o forma de chec si turnam compozitia.

Dam la cuptor pentru 1 ora, la 180 grade c.
Se taie felii numai dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura de Dovleac cu Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ane
•  04.09.2009 08:32:56

cred ca lipseste o parte din reteta....nu inteleg ce se intampla ?! ai scris: "compozitia uscata Ungem....."

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura de Dovleac cu Ciocolata