Prajitura de Ciocolata cu Pere si Crema de Branza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de Ciocolata cu Pere si Crema de Branza

Ingrediente

  • Blat de ciocolata:
  • 4 oua
  • 100 grame unt
  • 200 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 120 grame ciocolata neagra
  • 20 grame cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 ml lapte
  • Crema de branza:
  • 200 grame crema de branza
  • 50 grame zahar
  • 1 ou
  • 3 pere

Mod de preparare

Perele le taiem in 2 apoi le curatam de coaja si de samburi. Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se aseaza perele cu mijlocul in jos.

Ciocolata cu untul le punem la topit, apoia adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. O asezam peste pere.

Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi cu un ou batut. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat.

Coacem 45 minute la 180 grade. Dupa ce s-a racit o ornam cu carlionti de ciocolata sau ciocolata rasa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
4
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Cornuri cu gem
Bucataras.RO

Cornuri cu gem

Desi este foarte cald afara m-am incumetat intr-o dimineata pe racoare sa fac cateva cornulete, ideale pentru pachet la lucru...

Cornuri cu gem
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola