Prajitura de Ciocolata cu Pere si Crema de Branza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de Ciocolata cu Pere si Crema de Branza

Ingrediente

  • Blat de ciocolata:
  • 4 oua
  • 100 grame unt
  • 200 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 120 grame ciocolata neagra
  • 20 grame cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 ml lapte
  • Crema de branza:
  • 200 grame crema de branza
  • 50 grame zahar
  • 1 ou
  • 3 pere

Mod de preparare

Perele le taiem in 2 apoi le curatam de coaja si de samburi. Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se aseaza perele cu mijlocul in jos.

Ciocolata cu untul le punem la topit, apoia adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. O asezam peste pere.

Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi cu un ou batut. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat.

Coacem 45 minute la 180 grade. Dupa ce s-a racit o ornam cu carlionti de ciocolata sau ciocolata rasa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)