 
		
	Pentru crema de urda
 Mixati bine urda cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile. Lasati in asteptare. 
 Pentru aluat 
 Amestecati pana la omogenizare faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao, zahar, ulei, lapte si oua. Trebuie sa obtineti un aluat gros, dar care curge. 
 Turnati in tava tapetata cu hartie de copt (26 x 34 cm) si nivelati. 
 Repartizati uniform crema de urda. 
 Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 35- 40 min, la 180 grade. 
 Pentru bezea
 Intre timp, bateti spuma tare albusurile cu zaharul praf, pe baie de aburi. 
 Scoateti tava, puneti deasupra cremei de urda albusurile batute si dati din nou la cuptor pentru cca 15- 20 min, la 150 grade sau pana ce bezeaua este intarita si incepe sa se aureasca frumos. 
 Scoateti prajitura din tava pe un gratar si lasati sa se racoreasca. 
 Serviti feliata, calduta sau rece. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii