Pentru crema de urda
Mixati bine urda cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile. Lasati in asteptare.
Pentru aluat
Amestecati pana la omogenizare faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao, zahar, ulei, lapte si oua. Trebuie sa obtineti un aluat gros, dar care curge.
Turnati in tava tapetata cu hartie de copt (26 x 34 cm) si nivelati.
Repartizati uniform crema de urda.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 35- 40 min, la 180 grade.
Pentru bezea
Intre timp, bateti spuma tare albusurile cu zaharul praf, pe baie de aburi.
Scoateti tava, puneti deasupra cremei de urda albusurile batute si dati din nou la cuptor pentru cca 15- 20 min, la 150 grade sau pana ce bezeaua este intarita si incepe sa se aureasca frumos.
Scoateti prajitura din tava pe un gratar si lasati sa se racoreasca.
Serviti feliata, calduta sau rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorM-a terminat Timea cu spatzle matze astea :)))) asa ca am gasit la Lidl si am facut cunostinta cu ei. super bun!
Chiftelute in sos tomat cu spatzle (taitei)Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii