Aluat:
Intr-un castron, ouale se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga cele 9 linguri de ulei si lapte. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Aluatul obtinut se imparte in doua. Intr-o jumatate se pune o lingura de cacao, iar in cealalta, coaja de lamaie.
Crema:
Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, grisul si coaja de lamaie se amesteca bine.
Tava se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt. Se pune mai intai aluatul maro, adica cel in care am adaugat cacao. Se aseaza apoi branza si deasupra ei, restul de aluat, cel de culoare alba. Apoi, se pun boabele de struguri.
Se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 de minute. Atunci cand se aureste, este gata.
Se poate pudra cu zahar sau se poate lasa asa, pentru ca arata prezentabil datorita strugurilor.
Nu mai introduc nimic, ca prea am forjat la cioroiul asta si nu vreau sa-si ia nasul la purtare....e bine ca el si-a facut...
Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii