- am amestecat galbenusurile cu zaharul, adaugat urda, iaurtul, laptele, coaja rasa de lamiie si zeama de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si la sfirsit albusurile batute spuma (dar nu chiar ca pentru bezea)
- am uns cu unt si am pudrat cu faina o tava de aluminiu 24-26 cm si inalta de minim 9 cm (prajitura se umfla la copt si da mult inapoi cind xe raceste
- am copt in cuptorul gata incalzit la 190°c pina cind daca bagi scobitoarea in centrul ei aceasta iese afara curata
- eu am presarat zahar tos peste prajitura calda, se poate si fara
- se serveste rece, chiar e mai buna a doua zi.
ramine usor umed ca o crema mai tare
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii