O mana de mure proaspete se dau in cateva clocote cu o cana de zahar si 100 ml apa rece, apoi se lasa sa se raceasca bine, chiar se da 10-15 minute la frigider.
7-8 piscoturi se taie in 2 jumatati egale, apoi cu un cutit bine ascutit le mai taiem, fiecare jumatate pe lung si cu aceste jumatati subtiate decoram marginea formei, asezand una langa cealalta. Bucatile ramase se maruntesc cu ajutorul unui robot, apoi se amesteca cu ciocolata topita la bain marie impreuna cu 2 linguri de frisca. Se amesteca bine cu o lingura, apoi turnam amestecul in forma si presam usor cu dosul lingurii, pana obtinem un strat uniform si bine tasat.
Mixam frisca bine, apoi adaugam branza, mixam, apoi adaugam si siropul cu mure,adaugam gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Turnam amestecul in forma, decoram cu un piscot, cateva mure proaspete si turnam sirop, in fir subtire, peste biscuitii care decoreaza marginea prajiturii. O dam la rece o ora, apoi se serveste rece!
Pofta buna!
Mi-am amintit zilele trecute de un desert foarte bun, economic, ușor și rapid de făcut: biluțele de biscuiți, umplute cu...
Desert bilute de biscuiti, umplute cu visineReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii