Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri de apa si se lasa deoparte.
Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, dupa care turnam galbenusurile, faina si nuca macinata. Se toarna compozitia in tava ( tava mica de la cuptor) si da la cuptor 30-40 min.
Se prepara o budinca mai groasa cu 300 ml lapte, 3 linguri zahar la un plic de pudding ,se raceste in vas cu apa rece amestecand mereu pt. a nu forma pielita deasupra. Untul se bate spuma cu 200g zahar pudra si se amesteca cu budinca dupa care se intinde deasupra blatului. Decorati cu ciocolata razuita.
M-a lovit asa o pofta dupa ce am facut gemul de prune incat am framantat niste cornulete. Aveam untura , drojdie proaspata...
Desert cornulete cu iaurt si unturaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii