Nuca se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata rasa. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu untul moale si se adauga peste nuca. Se pun apoi si albusurile si se amesteca usor.
Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Apoi se adauga coaja de lamaie.
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu.
Se pudreaza cu mult zahar.
De asemenea, blatul se poate taia in doua si se poate unge cu gem.
Poate fi ornata cu glazura de ciocolata.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii