Se amesteca margarina cu 200 g zahar, zaharul vanilat si esenta de rom. Dupa ce se omogenizeaza, adaugam cele 3 linguri de cacao si miezul de nuca maruntit.
Se separa ouale, albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie, impreuna cu faina. Se toarna aluatul intr-o tava, cel mai bine este sa folositi hartie de copt. Tava trebuie sa fie destul de mare, pentru ca prajitura sa iasa subtire de 2 degete.
Se da la cuptorul incins la 200 grade timp de 15 minute, pana se formeaza o crusta deasupra. In timp ce aluatul sta la cuptor, se amesteca galbenururile cu restul de 100g zahar.
Cand aluatul este intarit deasupra, turnam glazura din galbenus si mai dam la cuptor inca 10 - 15 minute, pana trece testul scobitorii.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii