Se amesteca margarina cu 200 g zahar, zaharul vanilat si esenta de rom. Dupa ce se omogenizeaza, adaugam cele 3 linguri de cacao si miezul de nuca maruntit.
Se separa ouale, albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie, impreuna cu faina. Se toarna aluatul intr-o tava, cel mai bine este sa folositi hartie de copt. Tava trebuie sa fie destul de mare, pentru ca prajitura sa iasa subtire de 2 degete.
Se da la cuptorul incins la 200 grade timp de 15 minute, pana se formeaza o crusta deasupra. In timp ce aluatul sta la cuptor, se amesteca galbenururile cu restul de 100g zahar.
Cand aluatul este intarit deasupra, turnam glazura din galbenus si mai dam la cuptor inca 10 - 15 minute, pana trece testul scobitorii.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii