Prajitura cu Nuca si Cacao

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Pentru o tava de 40x25 este nevoie de:
6 oua
300 g zahar (200 + 100)
1 pachet margarina
150 g miez de nuca
200 g faina
3 linguri cacao
zahar vanilat, esenta de rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se amesteca margarina cu 200 g zahar, zaharul vanilat si esenta de rom. Dupa ce se omogenizeaza, adaugam cele 3 linguri de cacao si miezul de nuca maruntit.

Se separa ouale, albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie, impreuna cu faina. Se toarna aluatul intr-o tava, cel mai bine este sa folositi hartie de copt. Tava trebuie sa fie destul de mare, pentru ca prajitura sa iasa subtire de 2 degete.

Se da la cuptorul incins la 200 grade timp de 15 minute, pana se formeaza o crusta deasupra. In timp ce aluatul sta la cuptor, se amesteca galbenururile cu restul de 100g zahar.

Cand aluatul este intarit deasupra, turnam glazura din galbenus si mai dam la cuptor inca 10 - 15 minute, pana trece testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Nuca si Cacao" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alexandruaioanei
•  10.12.2015 20:14:17

da este ffffffff buna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Nuca si Cacao