Se bat albusurile spuma, se pun apoi galbenusurile, zaharul pudra treptat, cele 10 linguri de apa, praful de copt stins cu lamaie si faina ploaie pana devine un aluat.
Se unge tava cu putina margarina, se pune pergament, apoi se toarna aluatul, se intinde uniform si se pune la cuptor.
Intre timp se pun la fiert laptele, 4 linguri cacao si zaharul tos. Cand incep sa fiarba se pune restul de margarina si se amesteca pana devine un sirop.
Cand aluatul este gata se scoate din tava se lasa putin la racit si se taie patratele. Apoi se ung cu sirop pe toate partile si se tavalesc prin nuca de cocos.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii