Se bat albusurile spuma, se pun apoi galbenusurile, zaharul pudra treptat, cele 10 linguri de apa, praful de copt stins cu lamaie si faina ploaie pana devine un aluat.
Se unge tava cu putina margarina, se pune pergament, apoi se toarna aluatul, se intinde uniform si se pune la cuptor.
Intre timp se pun la fiert laptele, 4 linguri cacao si zaharul tos. Cand incep sa fiarba se pune restul de margarina si se amesteca pana devine un sirop.
Cand aluatul este gata se scoate din tava se lasa putin la racit si se taie patratele. Apoi se ung cu sirop pe toate partile si se tavalesc prin nuca de cocos.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii