Se bat albusurile spuma, se pun apoi galbenusurile, zaharul pudra treptat, cele 10 linguri de apa, praful de copt stins cu lamaie si faina ploaie pana devine un aluat.
Se unge tava cu putina margarina, se pune pergament, apoi se toarna aluatul, se intinde uniform si se pune la cuptor.
Intre timp se pun la fiert laptele, 4 linguri cacao si zaharul tos. Cand incep sa fiarba se pune restul de margarina si se amesteca pana devine un sirop.
Cand aluatul este gata se scoate din tava se lasa putin la racit si se taie patratele. Apoi se ung cu sirop pe toate partile si se tavalesc prin nuca de cocos.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii