Se bat albusurile spuma, se pun apoi galbenusurile, zaharul pudra treptat, cele 10 linguri de apa, praful de copt stins cu lamaie si faina ploaie pana devine un aluat.
Se unge tava cu putina margarina, se pune pergament, apoi se toarna aluatul, se intinde uniform si se pune la cuptor.
Intre timp se pun la fiert laptele, 4 linguri cacao si zaharul tos. Cand incep sa fiarba se pune restul de margarina si se amesteca pana devine un sirop.
Cand aluatul este gata se scoate din tava se lasa putin la racit si se taie patratele. Apoi se ung cu sirop pe toate partile si se tavalesc prin nuca de cocos.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii