Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos.
Se incalzeste cuptorul la foc mediu.
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale.
Se amesteca pana se omogenizeaza.
La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.
Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.
Glazura:
-topim o ciocolata si punem peste prajitura
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii