 
		
	Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. 
 Se incalzeste cuptorul la foc mediu. 
 Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. 
 Se amesteca pana se omogenizeaza. 
La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.
Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.
 Glazura: 
 -topim o ciocolata si punem peste prajitura

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii