Se freaca zaharul cu galbenusurile, apoi se pune untul (margarina) si fain si se face o coca moale. Se tapeteaza tava cu faina si se pune coca.
Separat se bat cele 6 albusuri spuma, apoi se adauga 200 gr. zahar pudra si dupa ce s-a topit zaharul se pun 200 gr. nuca macinata.
Deasupra aluatului se pune un borcan de dulceata de caise sau o marmelada acrisoara apoi se toarna albusurile cu nuca si se da la cuptor.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii