Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin, se adauga uleiul pe rand, bicarbonat, si faina.
Aluatul nu trebuie sa fie prea tare.
Se imparte in doua.
Se intinde o foaie, se pune in tava, se inteapa din loc in loc cu furculita, se pune marul ras, indulcit dupa preferinta, scortisoara, iar peste mar se pune a doua foaie de aLuat care se inteapa si ea.
Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 min depinde de cuptorul fiecaruia. Pofta buna.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu