Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin, se adauga uleiul pe rand, bicarbonat, si faina.
Aluatul nu trebuie sa fie prea tare.
Se imparte in doua.
Se intinde o foaie, se pune in tava, se inteapa din loc in loc cu furculita, se pune marul ras, indulcit dupa preferinta, scortisoara, iar peste mar se pune a doua foaie de aLuat care se inteapa si ea.
Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 min depinde de cuptorul fiecaruia. Pofta buna.
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii