Se tapeteaza o tava cu margarina,peste margarina se pun biscuitii dati prin masina,apoi se adauga merele rase cu coaja si calite cu 1 lingura margarina, 2 linguri zahar si esenta de rom.
Se prepara un blat astfel:
se separa cele 4 oua peste galbenusuri se adauga pe rand 8 linguri de zahar, 4 linguri lapte,8 linguri faina si 1 lingurita praf de copt.
Albusul se bate spuma dupa care se adauga peste galbenusuri mestecand foarte incet.
Aceasta compozitie se toarna peste merele din tava. Se da la cuptor la foc potrivit 45 min.
Prajitura se rastoarna cand este rece cu blatul in jos pe o tava presarata cu biscuiti sfaramitati.Se taie dupa preferinte.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii