Merele curatate de coaja se razuie si se amesteca cu zaharul, galbenusurile si bicarbonatul stins. Se amesteca bine si se lasa la dospit 1 ora. Dupa 1 ora se pun si albusurile batute spuma, cele 2 cani de faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se amesteca bine.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Dupa coacere eu topesc 2 ciocolate cu lapte si o pun pe deasupra glazura va multumesc si pofta buna
Se serveste rece
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii