Merele curatate de coaja se razuie si se amesteca cu zaharul, galbenusurile si bicarbonatul stins. Se amesteca bine si se lasa la dospit 1 ora. Dupa 1 ora se pun si albusurile batute spuma, cele 2 cani de faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se amesteca bine.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Dupa coacere eu topesc 2 ciocolate cu lapte si o pun pe deasupra glazura va multumesc si pofta buna
Se serveste rece
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii