Se framanta un aluat care se imparte in doua. Prima jumatate se intinde si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun merele calite.
Din a doua jumatate de aluat se face un gogoloi care se rade deaspura merelor. Deasupra se pune scortisoara. Se pune la cuptorul deja incalzit, la foc potrivit.
Se manca dupa preferinta calda sau rece, dar e mai buna rece pt ca isi lasa zeama merele.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii