Prajitura cu Mere (4)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de ulei
  • 1 praf de copt
  • sare
  • mirodenii
  • faina cat cuprinde
  • scortisoara

Mod de preparare

Se framanta un aluat care se imparte in doua. Prima jumatate se intinde si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun merele calite.

Din a doua jumatate de aluat se face un gogoloi care se rade deaspura merelor. Deasupra se pune scortisoara. Se pune la cuptorul deja incalzit, la foc potrivit.

Se manca dupa preferinta calda sau rece, dar e mai buna rece pt ca isi lasa zeama merele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate