Se framanta un aluat care se imparte in doua. Prima jumatate se intinde si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun merele calite.
Din a doua jumatate de aluat se face un gogoloi care se rade deaspura merelor. Deasupra se pune scortisoara. Se pune la cuptorul deja incalzit, la foc potrivit.
Se manca dupa preferinta calda sau rece, dar e mai buna rece pt ca isi lasa zeama merele.
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii