Se bat iaurturile bine cu ouale si cu zaharul si zaharul vaniliat, faina se cerne cu praful de copt si de adauga la compozitie, se amesteca bine si apoi se adauga marul si untul.
Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptorul incalzit la 200 de gr timp de 30 de minute.
Deasupra se va forma o crusta frumoasa.
Se serveste vara cu inghetata langa, sau iarna cu o crema englezeasca.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta foarte delicioasa de post, aspectuoasa, eleganta si la indemana oricui. Savurati:-)
Tarta spiralata cu legume...de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii