Aluatul se face astfel:
-se freaca untura cu faina, se adauga smantana, galbenusurile si, la urma, praful de copt stins in zeama de lamaie.
-se framanta pana se obtine un aluat fraged, care se imparte in 2.
-se intind 2 foi.
Umplutura de prepara astfel:
-macul se macina si se amesteca bine cu untul, adaugand apoi zaharul pudra, galbenusurile si faina.
-la sfarsit, se pun si albusurile batute spuma, amestecand cu grija.
Intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt, se aseaza prima foaie de aluat, peste care se intinde crema, acoperind apoi cu cea de-a doua foaie.
Se da prajitura la cuptor, la 180 grade C, pana se coace.
Dupa racire se presara cu zahar pudra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii