Se bat bine ouale cu un praf de sare si zahar, se adauga untul topit si racit, pulpa pasata de la 2 fructe kaki, coaja de lamaie, iar la final faina cernuta cu praful de copt, ciocolata si se amesteca usor.
Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt si la cuptor 40 min, la foc mic.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, se pudreaza cu zahar si se orneaza cu fructul oprit, taiat in diferite forme.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii