Puneti stafidele in rom.
Fierbeti laptele cu 1 praf de sare si 2 linguri de zahar.
Adaugati grisul in ploaie si fierbeti in continuare pana se ingroasa, amestecand continuu.
Turnati intr-un strat, intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Separat, bateti bine branza de vaci sfaramata, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile, coaja rasa de lamaie, iar la sfarsit inglobati faina si stafidele scurse.
Bateti spuma tare albusurile si inglobati-le in amestecul cu branza.
Turnati peste stratul de gris racit si nivelati.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 30 min, la foc moderat sau pana ce este coapta si frumos rumenita.
Lasati la racit.
Serviti portionata, pudrata cu zahar praf.
Aceasta este o prajitura foarte simpla si practica… in caz ca aveti niste branza de vaci, vreti sa faceti ceva bun cu ea, dar nu vreti sa va complicati.
Gustul compenseaza detaliile estetice.
Nu este aspectuoasa ca alte prajituri, dar este gustoasa…un desert foarte bun pentru copii si pentru amatorii de branza de vaci si mancare sanatoasa.
Daca in salata mea o sa vedeti vreo 2 frunze rosii, sa stiti ca nu v-am pacalit, ci altii m-au pacalit pe mine. Initial am...
Salata rucola cu somon si mangoReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii