Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se dau la rece pana pregatiti aluatul.
Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat.
Galbenusurile se amesteca cu untul topit rece si esenta de rom.
Se amesteca cele doua compozitii apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. Aluatul se toarna intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt.
Aseazati fructele cu partea taiata in jos, dupa ce le-ati pudrat cu gris (numai pe taietura).
Coaceti 20 minute in cuptorul preincalzit, la foc mic.
Lasati sa se raceasca in bucatarie.
Pudrati cu zahar vanilat.
Taiati in forma de patrat asa incat sa aveti un fruct in mijlocul patratului sau taiati patratul pe diagonala ca sa se vada fructul.
POFTA BUNA!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii