Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se dau la rece pana pregatiti aluatul.
Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat.
Galbenusurile se amesteca cu untul topit rece si esenta de rom.
Se amesteca cele doua compozitii apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. Aluatul se toarna intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt.
Aseazati fructele cu partea taiata in jos, dupa ce le-ati pudrat cu gris (numai pe taietura).
Coaceti 20 minute in cuptorul preincalzit, la foc mic.
Lasati sa se raceasca in bucatarie.
Pudrati cu zahar vanilat.
Taiati in forma de patrat asa incat sa aveti un fruct in mijlocul patratului sau taiati patratul pe diagonala ca sa se vada fructul.
POFTA BUNA!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii