Prajitura Cu Fructe Proaspete

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

6 oua
100 gr unt
12 linguri zahar
15 linguri faina
un praf de copt
un plic de zahar vanilat
o lingurita esenta de rom
2 linguri gris
1 lingurita sacortisoara
500 gr fructe (caise, visine, prune)
zahar pentru pudrat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se dau la rece pana pregatiti aluatul.

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat.
Galbenusurile se amesteca cu untul topit rece si esenta de rom.
Se amesteca cele doua compozitii apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. Aluatul se toarna intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt.

Aseazati fructele cu partea taiata in jos, dupa ce le-ati pudrat cu gris (numai pe taietura).

Coaceti 20 minute in cuptorul preincalzit, la foc mic.
Lasati sa se raceasca in bucatarie.
Pudrati cu zahar vanilat.

Taiati in forma de patrat asa incat sa aveti un fruct in mijlocul patratului sau taiati patratul pe diagonala ca sa se vada fructul.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Cu Fructe Proaspete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Cu Fructe Proaspete