Prajitura cu Fanta (II)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 10 ml ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • CREMA 1:
  • 2 pachete branza dulce de vaci (500 g)
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • CREMA 2:
  • 2 pachete budinca de vanilie
  • 7 linguri de zahar
  • 750 ml fanta de portocale

Mod de preparare

BLAT: Se amesteca cu mixerul 6 galbenusuri cu 2 linguri cacao cu 6 linguri de zahar si 10 ml ulei. Separat se amesteca 4 linguri faina cu praful de copt si albusurile batute spuma. Cele doua compozitii se amesteca, se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu.

CREMA1: Se omogenizeaza bine branza dulce cu zaharul pudra si cu untul. Atunci cand blatul este rece, se intinde aceasta crema peste el.

CREMA2: Se amesteca pe foc budinca de vanilie cu 7 liguri de zahar si cu fanta. Dupa ce se raceste, se aplica peste celelalte 2 straturi.
Nu incercati sa inlocuiti fanta de portocale cu un alt sortiment pentru ca glazura isi poate schimba culoarea sau consistenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici