Ingrediente
● BLAT: |
● 6 oua |
● 6 linguri zahar |
● 2 linguri cacao |
● 10 ml ulei |
● 4 linguri faina |
● 1 praf de copt |
● CREMA 1: |
● 2 pachete branza dulce de vaci (500 g) |
● 200 g zahar pudra |
● 200 g unt |
● CREMA 2: |
● 2 pachete budinca de vanilie |
● 7 linguri de zahar |
● 750 ml fanta de portocale |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
BLAT: Se amesteca cu mixerul 6 galbenusuri cu 2 linguri cacao cu 6 linguri de zahar si 10 ml ulei. Separat se amesteca 4 linguri faina cu praful de copt si albusurile batute spuma. Cele doua compozitii se amesteca, se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu.
CREMA1: Se omogenizeaza bine branza dulce cu zaharul pudra si cu untul. Atunci cand blatul este rece, se intinde aceasta crema peste el.
CREMA2: Se amesteca pe foc budinca de vanilie cu 7 liguri de zahar si cu fanta. Dupa ce se raceste, se aplica peste celelalte 2 straturi.
Nu incercati sa inlocuiti fanta de portocale cu un alt sortiment pentru ca glazura isi poate schimba culoarea sau consistenta. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu Fanta (II)" nu uita sa ii faci un review.
CREMA1: Se omogenizeaza bine branza dulce cu zaharul pudra si cu untul. Atunci cand blatul este rece, se intinde aceasta crema peste el.
CREMA2: Se amesteca pe foc budinca de vanilie cu 7 liguri de zahar si cu fanta. Dupa ce se raceste, se aplica peste celelalte 2 straturi.
Nu incercati sa inlocuiti fanta de portocale cu un alt sortiment pentru ca glazura isi poate schimba culoarea sau consistenta. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu Fanta (II)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Osso bucco milanez
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Bulete de branza si cartofi
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Cornuri cu carnati
Placinta cu branza si gris
Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata
Tort aperitiv cu dovleac, crema de branza si mazare
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Cornuri cu carnati
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Bulete de branza si cartofi
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Osso bucco milanez
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mariamihalache
-
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mariamihalache