Prajitura cu Fanta (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

BLAT:
6 oua
6 linguri zahar
2 linguri cacao
10 ml ulei
4 linguri faina
1 praf de copt
CREMA 1:
2 pachete branza dulce de vaci (500 g)
200 g zahar pudra
200 g unt
CREMA 2:
2 pachete budinca de vanilie
7 linguri de zahar
750 ml fanta de portocale

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
BLAT: Se amesteca cu mixerul 6 galbenusuri cu 2 linguri cacao cu 6 linguri de zahar si 10 ml ulei. Separat se amesteca 4 linguri faina cu praful de copt si albusurile batute spuma. Cele doua compozitii se amesteca, se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu.

CREMA1: Se omogenizeaza bine branza dulce cu zaharul pudra si cu untul. Atunci cand blatul este rece, se intinde aceasta crema peste el.

CREMA2: Se amesteca pe foc budinca de vanilie cu 7 liguri de zahar si cu fanta. Dupa ce se raceste, se aplica peste celelalte 2 straturi.
Nu incercati sa inlocuiti fanta de portocale cu un alt sortiment pentru ca glazura isi poate schimba culoarea sau consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Fanta (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Fanta (II)