Topiti ciocolata cu laptele pe bain-marie. Frecati bine galbenusurile cu zaharul. Cand devin ca o spuma cremoasa, adaugati ciocolata topita si racita, uleiul, faina, cocosul, vanilia, scortisoara, praful de copt. Incorporati toate si amestecati bine cu mixerul. Bateti albusurile cu un varf de sare.. suficient…, aproape ca la bezea.
Incorporatile in restul compozitiei, amestecand incet cu lingura, de jos in sus. Puneti compozitia intr-o tava captusita cu hartie. Eu am pus intr-o forma rotunda cu diam. De 24-26 cm. dar puteti pune si intr-o tava de marime medie de cuptor. Coaceti prajitura la circa 160 °-180°, in cuptorul deja incalzit.
Cand este rece, presarati dulcele cu zahar pudra si eventual cu cocos ras.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii