Topiti ciocolata cu laptele pe bain-marie. Frecati bine galbenusurile cu zaharul. Cand devin ca o spuma cremoasa, adaugati ciocolata topita si racita, uleiul, faina, cocosul, vanilia, scortisoara, praful de copt. Incorporati toate si amestecati bine cu mixerul. Bateti albusurile cu un varf de sare.. suficient…, aproape ca la bezea.
Incorporatile in restul compozitiei, amestecand incet cu lingura, de jos in sus. Puneti compozitia intr-o tava captusita cu hartie. Eu am pus intr-o forma rotunda cu diam. De 24-26 cm. dar puteti pune si intr-o tava de marime medie de cuptor. Coaceti prajitura la circa 160 °-180°, in cuptorul deja incalzit.
Cand este rece, presarati dulcele cu zahar pudra si eventual cu cocos ras.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii